Νέοι παίκτες: Τριάντης, Λεβέντης και Πλάκα στην ομάδα του Χολαργού

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η ομάδα του Χολαργού απέκτησε τρεις νέους παίχτες για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για τον 21χρονο μπακ-χαφ Νίκο Τριάντη, τον 28χρονο επιθετικό Δημήτρη Λεβέντη και τον ικανότατο αμυντικό Έντουαρτ Πλάκα.

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ “στο Χολαργό οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν με μεθοδικότητα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ικανότατο σύνολο που θα παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια”.

Πιο συγκεκριμένα, για το Νίκο Τριάντη αναφέρεται ότι “το νέο απόκτημα του ιστορικού συλλόγου πέρυσι έπαιξε 24 φορές με τη φανέλα του Ήλιου ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα νέων του Ατρόμητου και στη Νέα Ιωνία για τρία χρόνια”.
Για τον Δημήτρη Λεβέντη σημειώνεται ότι “μετά από πέντε χρόνια στον Γ.Σ. Αργυρούπολης, ο 28χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου από το Χολαργό και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κουσάνα” ενώ υπενθυμίζεται ότι “εκτός από το Γ.Σ. Αργυρούπολης, το νέο απόκτημα του Χολαργού έχει περάσει και από τα Σούρμενα”.
Τέλος για τον αμυντικό Έντουαρτ Πλάκα αναφέρεται ότι “μετά το πέρασμα που είχε από τον Αγιαξ Ταύρου τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των βορείων προαστίων. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Πετράλωνα και Αθηναϊκό και εκτιμάται ότι θα προσφέρει λύσεις”.