Ποια είναι η μοναδική live action σκηνή του «Βασιλιά των Λιονταριών»

To remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney είχε κατακριθεί από αρκετούς πως δεν πρόκειται για «live action», όσο και αν το στούντιο προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο, αλλά για μια CGI ταινία κινουμένων σχεδίων με φωτορεαλιστικούς χαρακτήρες. Μάλιστα ο φωτορεαλισμός κάνει την ταινία αρκετές φορές να μοιάζει με κάποιο ντοκιμαντέρ της άγριας φύσης της Αφρικής παρά ως μια ταινία της Disney. Αλλά σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της Τζον Φαβρό, υπάρχει στην πραγματικότητα μια live action σκηνή στην ταινία και την αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο Instagram.

O ίδιος έγραψε πως «αυτή είναι η μοναδική πραγματική σκηνή στην ταινία “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”. Υπάρχουν 1490 rendered σκηνές οι οποίες δημιουργήθηκαν από animators και CG artists. Κατάφερα όμως να περάσω μια σκηνή την οποία φωτογραφήσαμε στην Αφρική για να δούμε αν κανείς το προσέξει. Πρόκειται για την πρώτη σκηνή από την αρχή της ταινίας στο “The Circle of Life”.»

Πάντως η ταινία μπορεί να μην θεωρείται τόσο καλή όσο ο προκάτοχός της, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τουλάχιστον το παγκόσμιο box office με εισπράξεις πάνω από $750 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής.

Πηγή: Flix