Η Ρένα Μόρφη στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 7 Σεπτεμβρίου

Η Ρένα Μόρφη αφού πρώτα γύρισε την πρώτη κινηματογραφική της ταινία, κυκλοφόρησε το νέο της ντουέτο με τον Μάρκο Κούμαρη των Locomondo, ταξίδεψε στην Λατινική Αμερική να «μαζέψει» μουσική, και ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, τώρα έρχεται στην Αθήνα για μια συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει την επιτυχία της «Όταν σου Χορεύω», το «Φεύγεις Πάλι», το «Αμάντο μίο», την cumbia «Θ’ ανέβω να σε βρω», τις «ασυνήθιστες» διασκευές της και τα καινούρια της τραγούδια. Στη σκηνή του Κηποθέατρου μας συναντάει για να μας ταξιδέψει τόσο στον χρόνο, όσο και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ανακατεύοντας το Αιγάλεω City του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνας σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Μαζί με τους συνεργάτες της, Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλεκτρική κιθάρα, Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά, Χρήστο Σκόνδρα στο μπουζούκι, Δημήτρη Μπαλογιάννη στην κλασική κιθάρα, Ορέστη Φαληρέα στο μπάσο και Σπύρο Λιγκώνη στα ντραμς, η Ρένα Μόρφη θα ενώσει Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμάbachata και τσιφτετέλι, και θα μπει στην «χρονομηχανή» για να μας προσφέρει μελωδίες που απογειώνουν.

Ήχος: Αγαπητός Καταξάκης
Φωτισμός: Περικλής Μαθιέλλης

Σημεία Προπώλησης:Δημοτική Κοινότητα Παπάγου/ Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90| Τηλ.: 213 2027186-187 Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 08:30 – 14:00. Κατάστημα Δαναός Μεσογείων 230, Χολαργός| Τηλ.: 210 6528301| Ηµέρες και ώρες καταστηµάτων. Ταμείο Θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η Στάση Λεωφορείου Παπάγου| Τηλ.: 210 65 20 412 Την ημέρα της συναυλίας από τις 19:00.
Τιμή εισιτηρίου:12€