Πλούσιος ο πρώτος απολογισμός του Σιαμάνη

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης, επιχειρεί έναν σύντομο απολογισμό των πρώτων 40 ημερών της θητείας. Από την πλευρά μας, του δίνουμε τα συγχαρητήριά μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Γράφει ο κ. Σιαμάνης σε ανάρτησή του στο facebook:

“Σχεδόν 40 ημέρες μετά την ανάληψη της θέσης του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Χολαργού, η δουλειά συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Ήδη εξειδικευμένο συνεργείο καθάρισε τους υπόγειους κάδους απορριμάτων ενώ το ειδικό πλυντήριο καθάρισε τους κλασικούς κάδους απορριμάτων.

Εγινε συνάντηση με τα σωματεία εμπόρων στη Λαική για την τήρηση του ωραρίου και την καθαριότητα με πολύ θετικά αποτελέσματα!!

Τέλος, μετά από έντονη πίεση στη Διοίκηση της ΔΕΔΗΕ, αναμένουμε εντός της επόμενης εβδομάδας ειδικό συνεργείο που θα καθαρίσει τη βλάστηση ανάμεσα στα καλώδια της ΔΕΗ για την αποφυγή ατυχημάτων και διακοπής ρευμστος.

Οι παραπάνω ενέργειες είναι μόνο η αρχή και δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με επιτυχία, χωρίς την ακριβή καθοδήγηση του Δημάρχου αλλά κυρίως την αφοσίωση του εργατικού δυναμικού καθαριότητας και πρασίνου. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά και έργα, για μια πόλη πιο καθαρή, πιο ασφαλή, πιο πράσινη“.