5ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού και με πολλές συμμετοχές μικρών και μεγάλων την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Σε μια άρτια διοργάνωση από τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) με την σημαντική βοήθεια των εθελοντών, Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ, τους κριτές του ΣΕΓΑΣ, τους Σαμαρείτες εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους αθλητικούς συλλόγους ΓΑΣ Χολαργού, ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, HolargosBC, Taekwondo Παπάγου, καθώς και την συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού, την Τροχαία Αγίας Παρασκευής και την Δημοτική Αστυνομία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από τους συμμετέχοντες δρομείς.

Στιγμή του αγώνα που ξεχώρισε, η συμμετοχή του Σωματείου “Ιωνάς” -Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ με αθλητές που μας δίνουν μαθήματα ζωής με την επιμονή τους.


Πολύτιμη η προσφορά των χορηγών μας: ΑΥΡΑ, Bread Factory, Herballife, Mister Farmer’s, Chilangos, ΓΑΣ Χολαργού και το Metropolitan General, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.