5+1 διαδρομές για ποδήλατο μέσα και γύρω από την Αθήνα για χαλάρωση και άσκηση μαζί

Ποδήλατο στο ΚΠΙΣΝ
Το κόσμημα της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δεν θα μπορούσε να μην ενδείκνυται για μοναδικές διαδρομές με το ποδήλατο για όλη την οικογένεια. Μπορεί να γίνει με το δικό σας ποδήλατο ή με τα ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ, τα οποία μπορείτε να νοικιάσετε με ειδική κάρτα ή ακόμα και από το κινητό σας. Μάθετε ΕΔΩ περισσότερα.

Μπορείτε επίσης, να φτάσετε στο ΚΠΙΣΝ με ποδήλατο ξεκινώντας από την είσοδο του ποδηλατόδρομου της Αθήνας, κάτω από τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στο Θησείο και καταλήγοντας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Η διαδρομή είναι εύκολη και ασφαλής αφού ακολουθεί τον ποδηλατόδρομο.

Ποδήλατο στη Λίμνη Μαραθώνα
Ο γύρος της λίμνης του Μαραθώνα με ποδήλατο, ειδικά τον χειμώνα, είναι αναμφισβήτητα challenge. Υπάρχουν, όμως, ορισμένα ειδυλλιακά τμήματα δίπλα στη λίμνη και μέσα στο δάσος, που, σίγουρα, αξίζουν τον κόπο. Ξεκινήστε από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου και καταλήξτε πάλι εκεί, αν όμως είστε αρχάριοι, φορτώστε το ποδήλατο στο αυτοκίνητο και πηγαίνετε στη λίμνη.

Εκεί απολαύστε χαλαρά τη βόλτα σας με ποδήλατο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την περιοχή που λέγεται Καλέτζι μέσα από το φαράγγι και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο iefimerida