Φεστιβάλ Παπάγου – Τι περιμένουμε το καλοκαίρι: Πρεμιέρα 15/07 με Ά. Βίσση και αριθμημένες θέσεις για όλους

Μπορεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο η Εντεταλμένη Σύμβουλος για τον Πολιτισμό Βίκυ Νικάκη, έκανε αρκετές αποκαλύψεις στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρώτη και κύρια είναι ότι το φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου 2020 με την μοναδική Άννα Βίσση στην σκηνή. Είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη τραγουδίστρια θα βρεθεί στο Κηποθέατρο και θα μπορούμε να την απολαύσουμε ζωνταντά στην γειτονιά μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ίδια σκηνή θα ανέβει αργότερα και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την μουσική της παρέα, στις αρχές Αυγούστου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης πολλές θεατρικές παραστάσεις με γνωστούς ηθοποιούς και θα λειτουργήσει με βάση την οδηγία που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω πανδημίας. Οι κανόνες αυτοί θα τηρηθούν στο έπακρο, όπως σημείωσε η κ. Νικάκη, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων, των εθελοντών αλλά και του κοινού.

Κατά συνέπεια, για πρώτη φορά όλα τα εισιτήρια θα αφορούν συγκεκριμένες, αριθμημένες θέσεις ενώ ο Δήμος θα εξακολουθήσει να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.

Η κ. Νικάκη ευχαρίστησε ιδιαίτερα κατά την ομιλία της την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Εύη Μανουσάκη για την μεγάλη προεργασία που έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες, ενώ αποκάλυψε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε την μείωση του ενοικίου από 1 ευρώ ανά εισιτήριο που ίσχυε, στο 0,5 ευρώ. “Γίνεται προσπάθεια να μπούμε στην χρηματοδότηση της Περιφέρειας για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις”, είπε ακόμα η κ. Νικάκη, σημειώνοντας ότι είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.