Μεγάλη επιτυχία της Αγωνιστικής Ρυθμικής του ΓΑΣ Χολαργού

Ύστερα από την αξιολόγηση των σωματείων, που έγινε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, ο Γ.Α.Σ. Χολαργού κατετάγη 3ος Πανελλαδικά για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής για το 2019!
Η χαρά όλων μας είναι πολύ μεγάλη για αυτήν την εξαιρετική επιτυχία του τμήματός μας που έρχεται ως επισφράγιση του υψηλού επιπέδου δουλειάς και των προσπαθειών που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι άρτια καταρτισμένες προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος.
Χαιρόμαστε διπλά αφού αθλήτριές μας επιλέχτηκαν και ήδη πλαισιώνουν τις Εθνικές Ομάδες Ensemble Γυναικών και Νεανίδων στο συγκεκριμένο άθλημα.
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύονται, μας στηρίζουν και στηρίζουν και τις αθλήτριες σε όλα τα επίπεδα, και τους εθελοντές και φίλους του Συλλόγου που αδιάκοπα μεριμνούν και προσφέρουν την βοήθειά τους.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική Αρχή, τον ΔΟΠΑΠ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» για τις προπονήσεις του τμήματος της Αγωνιστικής Ρυθμικής καθώς και για την αρμονική συνεργασία των φίλων σωματείων.