Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Σύγχρονα Φαινόμενα-Διαδικτυακή Ασφάλεια-Κανόνες-Συμπεριφορές-Μύθοι και Πραγματικότητες»

Η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο και η αύξηση της έκθεσης στον διαδικτυακό κόσμο έχει αυξήσει κατακόρυφα τους κινδύνους που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει. Με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και την συνεχώς αυξανόμενη χρήση του Διαδικτύου, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Ελευθέρου Πανεπιστημίου, μια διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Σύγχρονα Φαινόμενα-Διαδικτυακή Ασφάλεια-Κανόνες-Συμπεριφορές-Μύθοι και Πραγματικότητες».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ, Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας-CSIi, Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, αλλά και η Καλλιόπη Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας-CSIi, Κλινική Εγκληματολόγος, Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης θεμάτων, Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας e-presence (zoom Client for meetings), την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στις 19.00 το απόγευμα.

Δήλωση συμμετοχής στο email: mathanasakou@dpapxol.gov.gr.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.