Σε στήριξη της τοπικής αγοράς καλεί ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με αφορμή την επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς, καλεί δημότες και επισκέπτες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει μια σειρά μέτρων που έχει λάβει προκειμένου να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις, όπως η απαλλαγή καταβολής του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας, αλλά και η παροχή δυνατότητας δημιουργίας δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος και site.

«Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει μια μεγάλη κρίση και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα καταστήματα της πόλης μας, τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας, βοηθώντας να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ενώ περιγράφονται τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις.

1. Απαλλαγή καταβολής του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.

2. Σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, διαθέτει τη δυνατότητα σε εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης μας να δημιουργήσουν δωρεάν e-shop και site.

3. Προσφέρουμε στις επιχειρήσεις δωρεάν καταχώρηση στον ηλεκτρονικό οδηγό πόλης, όπου μπορούν να προβάλουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες.

4. Ένταξη των τοπικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα της Κάρτας του Δημότη
Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά.

Κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας με ασφάλεια και στέλνοντας τον αριθμό 2 στο 13033.