Εμβολιαστικό κέντρο Χολαργού: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Astra Zeneca

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Astra Zeneca στο εμβολιαστικό κέντρο Χολαργού που στεγάζεται στα Τοπικά Ιατρεία Χολαργού στην Λ. Μεσογείων 250, στο ύψος της οδού Φανερωμένης (τηλ. 210 6519271.)

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κ. Χρύσα Παρίση είχαν επισκεφθεί το κέντρο, ξεναγήθηκαν στους χώρους από την διευθύντρια κ. Αθηνά Ναστάτου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα, ο κ. Αποστολόπουλος είχε αποστείλει επιστολή προς το υπουργείο Υγείας στην οποία τόνιζε την ανάγκη λειτουργίας του Τοπικού Ιατρείου Χολαργού ανεξάρτητα, ως κέντρο της περιοχής και όχι ως παράρτημα της Αγίας Παρασκευής που είναι τώρα, για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της πόλης στην παρούσα κατάσταση αλλά και μελλοντικά. Επιπλεόν έχει ζητηθεί η επάνδρωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ είναι απαραίτητη και η παροχή μιας γεννήτριας για την συντήρηση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna.

Ο Δήμος και ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α στέκονται στο πλευρό όλων των κατοίκων και παρέχουν την δυνατότητα μεταφοράς στα εμβολιαστικά κέντρα μοναχικών δημοτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην μετακίνηση και δεν διαθέτουν τρόπο μετάβασης.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν να επικοινωνήσουν έγκαιρα, (4 ημέρες πριν τον εμβολιασμό) ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους.

Αρμόδια είναι η προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κ. Λέττα Αγγελή τηλ. 2106549407