Στα ροζ η Κατερίνα Παπακώστα;

Εκτός ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη τέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ η βουλευτής Β Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα.

H κ. Παπακώστα εκλέχθηκε στις τελευταίες εκλογές (Σεπτέμβριος 2015) με λίστα, καθώς είχε τοποθετηθεί στη 12η θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία το Σεπτέμβριο του 2015 κατέλαβε 12 έδρες στη Β’ Αθηνών και ως εκ τούτου η κ. Παπακώστα εκλέχθηκε εκ νέου βουλευτής, ιδιότητα που είχε χάσει στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί με σταυρό προτίμησης από τους πολίτες.

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο ενός σίριαλ που παιζόταν εδώ και καιρό με σαφείς διαφοροποιήσεις και αποστάσεις της κας Παπακώστα από τις θέσεις της ΝΔ. Φαίνεται πως έχει αναβιώσει το παλιό φλερτ της Β’ Αθηνών μεταξύ Κατερίνας Παπακώστα και Πάνου Καμμένου,  όταν επί σειρά εκλογικών αναμετρήσεων ο νυν Υπουργός Άμυνας είχε υπό την σκέπη και προστασία του την νεαρά τότε βουλευτή.

Βέβαια ο εναγκαλισμός με τον Πάνο Καμμένο αυτή τη στιγμή προϋποθέτει και τον εναγκαλισμό με τον Αλέξη Τσίπρα. Για να δούμε η Κατερίνα Παπακώστα θα το αντέξει;