1η Παραμυθούπολη. Ένας νέος θεσμός που εγκαινίασε ο Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α

         Ένα  νέο  θεσμό εγκαινίασε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής του  Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Η 1η Παραμυθούπολη πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία στο μεγάλο πάρκο του Παπάγου  .

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, γονείς και παιδιά  ενθουσιασμένοι απόλαυσαν την λιακάδα κάνοντας  βόλτες με το τραινάκι. Θαύμασαν τα έργα ζωγραφικής των μικρών μαθητών των παιδικών σταθμών της πόλης μας, παρακολούθησαν τις τρεις θεατρικές παραστάσεις, ενώ ξυλοπόδαροι Μίκυ ,η Μίνι, ο Ντόναλντ, η καλή νεράιδα φωτογραφήθηκαν  και διασκέδασαν  τους μικρούς τους φίλους.

Προσφέρθηκε παγωτό, και τα παιδιά μας απόλαυσαν πολύ παιχνίδι στο  φουσκωτό νεραϊδοκάστρο ,με χιλιάδες μπουρμπουλήθρες ,και χαρούμενη μουσική,

Μεγάλη προσέλευση είχαν επίσης και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, κατασκευής κούκλας από άχρηστο υλικό, εργαστήρι κατασκευών από πηλό και  μουσικό εργαστήρι

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά :

Τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για την υποστήριξη αυτής της πρωτοβουλίας.

Την Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη- Βλάχου που μας διέθεσε το τραινάκι του Δήμου.

Την κ. Χριστίνα Παλαιολόγου διδάκτορα θεατρολογίας- επιστημονικό συνεργάτη του τμήματος προσχολικής αγωγής του ΤΕΙ Αθήνας.

Την κυρία Μαρία – θαλασσινή Μπράτσου ιστορικό  τέχνης – κεραμίστρια.

Την κυρία Μυρτώ Τίκωφ , μουσικό – μουσικοπαιδαγωγό.

Τους φοιτητές  του τμήματος προσχολικής αγωγής  του ΤΕΙ Αθήνας γι την εθελοντική συμμετοχή και την βοήθεια τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω  τις προϊστάμενες και το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμο Παπάγου – Χολαργού και όλο το προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ για την βοήθεια του και την παρουσία του.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο καθαριότητος κύριο Θανάση Αυγουρόπουλο καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητος για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τους χορηγούς μας Ιασώ General, Σουπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και Α.Β. Βασιλόπουλος

Στόχος μας είναι η Παραμυθούπολη να γίνει ένας πυλώνας πρωτότυπης δημιουργίας και μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά της πόλης μας.

 

 

Χρύσα Παρίση

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δημοτική Σύμβουλος