Στους νέους και πετυχημένους δημάρχους επενδύει η ΝΔ

Προσκεκλημένος της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος συμμετέχει ως εισηγητής στην ημερίδα της Γραμματείας με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις φυσικές καταστροφές: η συμβολή και οι ευθύνες της αυτοδιοίκησης».
Φαίνεται ότι ο Ηλίας Αποστολόπουλος αξιολογείται θετικά στην Πειραιώς και η εν λόγω πρόσκληση ήρθε ως επιβεβαίωση της εκτίμησης που τρέφει στο πρόσωπό του η ηγεσία της ΝΔ.
Άλλωστε, πολλοί αυτοδιοικητικοί – εν ενεργεία αλλά και παλαιότεροι – που παρεπιδημούν στην Πειραιώς εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού.
Η ΝΔ έχει αξιολογήσει ότι η τελευταία κάλπη των δημοτικών εκλογών ανέδειξε νέα πρόσωπα στην  αυτοδιοίκηση σε αρκετούς Δήμους της Αττικής, όπως η Καλλιθέα, η Γλυφάδα και το Γαλάτσι και έδωσε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δώσουν ένα νέο στίγμα στο χώρο της αυτοδιοίκησης για την Νέα Δημοκρατία.
Μάλιστα, φαίνεται ότι η ΝΔ επενδύει στους νέους αυτούς δημάρχους – οι οποίοι παρεμπιπτόντως  χαρακτηρίζονται ως «άχαστοι» για τις επικείμενες εκλογές – και φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τις ικανότητές τους σε κάθε ευκαιρία.
Άλλωστε μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εγκαινιάσει τον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου και να ανακοινώσει τις δεσμεύσεις του για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, πριν από ένα χρόνο περίπου.

Δείτε την πρόσκληση