Στην τελική ευθεία το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ στου Παπάγου – Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια

Μία ακόμα δομή κοινωνικής πρόνοιας και προαγωγής της υγείας φαίνεται να προωθεί ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος. 

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο τύπου του Δήμου η οικοδομική άδεια του νέου κτιρίου Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ που εκδόθηκε από την αρμόδια πολεοδομία, καθώς και μια φωτορεαλιστική εικόνα του κτιρίου όπως αυτό έχει σχεδιαστεί.

Θυμίζουμε ότι η ανάθεση εκπόνησης της μελέτης του συγκεκριμένου κτιρίου ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες και ενέργειες της δημοτικής αρχής, μια μελέτη για την οποία μάλιστα επικρίθηκε η διοίκηση Αποστολόπουλου από την αντιπολίτευση για “σπατάλη”. Τελικά όμως η μελέτη προχώρησε, ολοκληρώθηκε, εκδόθηκε και η οικοδομική άδεια και τώρα αναμένεται η δημοπράτηση κατασκευής του έργου, η οποία σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού τοποθετείται το Φθινόπωρο του 2018.

Έτσι λοιπόν, μετά τα δύο νέα κτίρια που παρέδωσε η διοίκηση Αποστολόπουλου στην πόλη (Βρεφονηπιακός Σταθμός Παπάγου στη Βερσή και Αλευρά, 1ο Νηπιαγωγείο Χολαργού στη Φειδίου), εντός του 2019 θα ξεκινήσουν και τα έργα για το νέο κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ της δημοτικής κοινότητας Παπάγου.