Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Μια πολύ σπουδαία Ελληνίδα υποδέχεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.  Στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Περικλέους», η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ που θεωρείται σήμερα μία από τις πλέον εξέχουσες πανεπιστημιακές προσωπικότητες, με διεθνή ακτινοβολία, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου και θα είναι η κύρια εισηγήτρια στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Περικλέους».

Να σημειώσουμε ότι οι ομιλίες και διαλέξεις που δίνει η κυρία Αρβελέρ στην Ελλάδα είναι πολύ περιορισμένες και αναμφισβήτητα η παρουσία της στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού θα προσδώσει αίγλη στις «Ημέρες Περικλέους».

Την είδηση έδωσε  ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος στην ομιλία του (2/10/2017) για τον απολογισμό του Δήμου το 2016.

Υ.Γ. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου στο πρώτο μου κείμενο στο polisnews να αναφερθώ στην Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Η πρόκληση όμως ήταν μεγάλη. Αν στην σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν κάποια πρόσωπα που εκπροσωπούν το κίνημα του Διαφωτισμού, σίγουρα η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ είναι ένα από αυτά.