Έτοιμος προς χρήση ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο στίβου του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και από σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, η αθλητική εγκατάσταση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας.

Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, ένας νέος χώρος άθλησης για όλους τους πολίτες μας, με νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, αποστραγγιστικό δίκτυο, νέα περίφραξη και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου.

Η μελέτη και η επίβλεψη της υλοποίησης του έργου, έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, υπό την εποπτεία της τ. Αντιδημάρχου Τζίνας Αρβανίτη, και έρχεται να προστεθεί στο συνολικό έργο εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, το οποίο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπέδων tennis, των ανοικτών γηπέδων basket, των γηπέδων beach volley και την τοποθέτηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.

Για την εύρυθμη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης και για την ασφάλεια των αθλουμένων, θα πρέπει να τηρούνται τα παρακάτω:

  1. Επιτρέπεται η χρήση του στίβου για βάδισμα και τρέξιμο και όχι για άλλα αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, ρίψεις, κλπ
  2. Επιτρέπεται η είσοδος αθλουμένων για χρήση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής
  3. Τήρηση του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.
  4. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, με εξαίρεση σκύλους συνοδούς ατόμων με αναπηρία.
  5. Απαγορεύεται η είσοδος και η χρήση ποδηλάτων, πατινιών, skate boards κλπ.

Τέλος παρακαλούμε όπως διατηρείτε όλους τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου καθαρούς.