Νέα αυτοκτονία στον Χολαργό …

Μια νέα αυτοκτονία είχαμε σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 στον Χολαργό πολύ κοντά στο δημαρχείο Παπάγου- Χολαργού. Μέσα σε μια λίμνη από αίμα βρέθηκε γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας της από τους γείτονές στην οδό Σύρου.

Η γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε από το μπαλκόνι της νωρίς το πρωί. Το άτυχο σώμα της γυναίκας το βρήκαν οι γείτονες της.  Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες από τους γείτονές της δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν και ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι μετά το περιστατικό της αυτοκτονίας και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έγινε κάτι τέτοιο.

Η οικονομική κρίση, η πίεση το άγχος για την καθημερινότητα είναι μερικά κριτήρια που οδηγούν το τελευταίο διάστημα ανθρώπους να φτάνουν και να δίνουν τέτοιο τέλος στην ζωή τους.

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε και να μην ξεχάσουμε πως πριν λίγο καιρό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα  στης 15 Ιουνίου 2017 είχαμε και την αυτοκτονία μέσα στο ίδιο του το σπίτι από τον επιχειρηματία, γνωστό σε όλους ¨Παντελή με τα τατουάζ ¨ που έβαλε τέλος στην ζωή του γύρω στης 8.00 το πρωί. Ο επιχειρηματίας δεν ήταν ούτε 50 χρονών και είχε επιχείρηση στην Λ. Μεσογείων. Πολύ καλός άνθρωπος και ευαίσθητος έλεγαν όλοι που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη.

Είναι κρίμα και άδικο να βλέπουμε το 2017 ανθρώπους να πεθαίνουν τόσο μα τόσο άδικα να βάζουν τέλος στην ζωή τους γιατί δεν έχουν τα χρήματα να ζήσουν, γιατί έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα. Παλαιότερα πέθαιναν άνθρωποι από αρρώστιες από σεισμούς από πολέμους. Είναι άδικο άνθρωποι να πεθαίνουν τόσο άδικα και να μην γίνετε και γνωστό προς τα έξω μιας και οι αυτοκτονίες είναι καθημερινό φαινόμενο και πλέον περνάνε στο ψηλά γράμματα ακόμα και στις εφημερίδες… Δεν είναι πλέον είδηση μια αυτοκτονία είδηση είναι να μην γίνει…

Κρίμα και πάλι κρίμα …