Ανασχηματισμός εν όψει!

“Εν μέσω κλυδωνισμών της κυβερνητικής πλειοψηφίας λόγω του σχεδίου νόμου για την ταυτότητα του φύλου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  σκέφτεται να αξιοποιήσει τα βαριά χαρτιά που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Νίκος Φωτόπουλος και Θύμιος Λυμπερόπουλος αναμένεται να ενταχθούν στο κυβερνητικό σχήμα και να δώσουν ώθηση στο μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης”.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Η ελληνική κοινωνία και ο μέσος πολίτης εδώ και χρόνια υπομένουν τα τερτίπια των τριών “αγωνιστών” στο όνομα των “κοινωνικών” αγώνων, του κοινωνικού συμφέροντος και της παροχής δημόσιων αγαθών προς τους πολίτες.

Με αφορμή τον αποκεφαλισμό του Διονύση Τσακνή από την ΕΡΤ του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, την χειραγώγηση του υπουργού μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο και την διαχρονική επιτήρηση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ του Νίκου Φωτόπουλου, φτάνω στο συμπέρασμα ότι αν είχαν ήδη γίνει υπουργοί, τα δεινά για τη χώρα και τους πολίτες θα ήταν λιγότερα.

Άλλωστε, κάπως έτσι  ξεφύγαμε και από τον Τσίπρα του “ΟΧΙ”.

Έγινε Πρωθυπουργός, σταμάτησαν οι διχαστικές δηλώσεις περί γερμανο-τσολιάδων,  οι προτροπές “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, το αίτημα για επιστροφή στη δραχμή, η αναζήτηση του δρόμου εκτός ΕΕ και το κυνήγι του θησαυρού προς την Ρωσία και την Κίνα.

Έμεινε μόνο, ο πόλεμος με τους νενέκους φιλελέδες για να σωθούν τα προσχήματα.