Δωρεά περιπολικού στο Α.Τ. Παπάγου – Χολαργού

‘Ενας δημότης, δώρισε ένα ολοκαίνουργιο περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού, μέσω του δημάρχου της πόλης. Διαβάστε την ιστορία, όπως την περιέγραψε ο ίδιος ο Ηλίας Αποστολόπουλος:

“Πριν λίγο καιρό συμπολίτης μας μου εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει μια δωρεά στο Δήμο μας. Διαπιστώνοντας τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής μας, τον προέτρεψα η δωρεά να γίνει προς το Α.Τ., για την αγορά ενός νέου περιπολικού. 
Έτσι παραδόθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού ένα νέο και σύγχρονο περιπολικό όχημα με την προϋπόθεση να περιπολεί αποκλειστικά στα όρια του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τον συμπολίτη μας για την πολύ σημαντική προσφορά του, που σίγουρα θα ενισχύσει το έργο του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής μας”.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αποστολόπουλο για την πρωτοβουλία του να μεριμνήσει για τη δωρεά του νέου περιπολικού προς το Αστυνομικό Τμήμα ενώ η Διοικητής του Τμήματος κυρία Αθανασοπούλου αναφέρθηκε στη στενή και καλή συνεργασία μεταξύ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Δήμου στο πεδίο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας.